De ce ar trebui sa folosesc ceaiul Chippewa ?

Cu toate ca ceaiul Chippewa nu este un medicament, multa lume considera ca a fost ajutata in imbunatatirea starii de sanatate. Cititi pagina cu marturii pentru a descoperi cum a ajutat acest ceai diverse persoane pentru diverse afectiuni.

Multi oameni utilizeaza ceaiul Chippewa ca o alternativa sau complementar tratamentului conventional (care inerent este distructiv) al cancerului. Altii il utilizeaza deoarece considera ca reduce efectele secundare ale chemoterapiei sau iradierii. Altii il utilizeaza ca pe un supliment zilnic pentru a-si mentine si/sau imbunatati starea de sanatate sau ca o masura preventiva impotriva bolilor deoarece se pare ca imbunatateste sistemul imunitar.

Din ce in ce mai multe persoane il administreaza animalelor de companie, pretinzand ca le reduce durerea de artrita si prelungeste viata (si imbunatateste calitatea vietii) pentru animalele cu cancer terminal. Vedeti pagina "Animale de companie" pentru detalii.

Daca decideti sa utilizati ceaiul Chippewa pentru cancer sau alta problema grava de sanatate, va recomandam dozajul maxim. Ca supliment sau pentru uz preventiv, recomandam un dozaj mai mic.

   
   
   

  eXTReMe Tracker